top of page

Ο 1ος Ελληνικός Ολοκληρωμένος Οδηγός εξασφάλισης οικονομικής σταθερότητας 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΣΗΣ.png

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΛΥΣΕΙΣ 

01.

Βεβαιότητα και σιγουριά, ότι και στο μέλλον θα έχετε εξασφαλίσει τουλάχιστον την ίδια ποιότητα ζωής που έχετε τώρα, όσο εργάζεστε. Ώστε να μην στερηθείτε τίποτα απ’ όσα χρειάζεστε και επιθυμείτε παρά των χαμηλών συντάξεων. Μέσω των επιλογών και λύσεων που σας παρουσιάζονται.

04. 

Θα σας ξεμπερδέψει και θα βάλει σε τάξη ερωτήματα και θέματα σχετικά με το πολύπλοκο, βαρετό και δύσκολο συνταξιοδοτικό θέμα. Με σαφείς απαντήσεις. Καμία σύγχυση και μπερδέματα πλέον. 

07.

Θα συνυπολογίσετε τις σημαντικές επιπτώσεις του πληθωρισμού στα μελλοντικά σας σχέδια. Θα γίνει σαφές πόσο σοβαρά θα επηρεάσει ο πληθωρισμός την σύνταξή σας. Χωρίς τον συνυπολογισμό του πληθωρισμού, δεν θα έχετε ρεαλιστικά, αξιόπιστα και ακριβή αποτελέσματα στα πλάνα σας. 

02. 

Θα γνωρίζετε πόσα χρήματα ακριβώς (καθαρά) θα σας λείπουν από το πορτοφόλι σας εξαιτίας της χαμηλής σύνταξης. Αν σήμερα έχετε συνηθίσει να ζείτε π.χ. με καθαρό μηνιαίο εισόδημα 2.000 €, θα γνωρίζετε αντίστοιχα πόσα χρήματα (καθαρά) τον μήνα θα σας λείπουν στο μέλλον. Επομένως πόσα χρήματα χρειάζεται επιπλέον να έχετε ως κεφάλαιο - συμπλήρωμα. 

05.

Θα είστε σε θέση να σχεδιάσετε εγκαίρως το οικονομικό μέλλον που επιθυμείτε. Δίχως οικονομικούς περιορισμούς. Γιατί η έγκυρη και ολοκληρωμένη καθοδήγηση βήμα-βήμα που θα έχετε θα είναι το εργαλείο σας στους οικονομικούς υπολογισμούς που χρειάζεστε. 

08.

Θα γίνει ξεκάθαρο το μέγεθος και η έκταση του προβλήματος. Άρα θα γνωρίζετε πιο συγκεκριμένα τι σας περιμένει και για ποιo πράγμα ακριβώς χρειάζεται ήδη απο τώρα να φροντίσετε και να προετοιμαστείτε.

 

03. 

Μέσω των γραφημάτων και παραδειγμάτων θα αποκτήσετε σαφή εικόνα για την ατομική μελλοντική σας οικονομική κατάσταση. Γιατί θα γνωρίζετε πόσα χρήματα (καθαρά) χρειάζεται επιπλέον να εξασφαλίσετε για να αντιμετωπίσετε το έλλειμα στο πορτοφόλι σας. Άρα θα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, ώστε να εξασφαλίσετε το επιθυμητό για τις ανάγκες και επιθυμίες σας μέλλον.

06.

Πόσο θα σας "κοστίσει", εάν δεν ασχοληθείτε εγκαίρως με το ζήτημα. Θα αποκτήσετε συνολική εικόνα για τους κινδύνους και τα προβλήματα που θα συναντήσετε. Με συγκεκριμένα πραγματικά παραδείγματα και γραφήματα. 

09.

Με την αναλυτική καθοδήγηση του Οδηγού θα ξέρετε τι ακριβώς να προσέξετε και ποιες παγίδες κρύβονται στο έγγραφο ''Rentenauskunft - Renteninformation''. Θα διαβάζετε και αποκωδικοποιείτε πλέον εύκολα τα σημαντικότερα για εσάς.

ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

✅ Γιατί σας "κοστίζει" κατά βάθος ακριβά και αυτοσαμποτάρεστε οικονομικά, όταν αδιαφορείτε για το δύσκολο, βαρετό αλλά σημαντικό ζήτημα; Ποιους κινδύνους και προβλήματα θα συναντήσετε, εάν δεν ασχοληθείτε εγκαίρως με το ζήτημα, αφήνοντας τον χρόνο να περάσει;

✅Πόσα χρήματα (καθαρά) ακριβώς θα σας λείψουν από το πορτοφόλι σας όταν συνταξιοδοτηθείτε; Πόσο μεγάλη θα είναι η ``τρύπα`` στο πορτοφόλι σας, που θα προκύψει; Οι πολύ χαμηλές γερμανικές συντάξεις δεν μπορούν από μόνες τους να σας εξασφαλίσουν τουλάχιστον την ίδια ποιότητα ζωής που είχατε συνηθίσει να έχετε όσο εργαζόσασταν.

✅ Γιατί η γερμανική κρατική σας σύνταξη θα είναι πολύ χαμηλή και άρα ανεπαρκής ώστε να καλύψετε σίγουρα και άνετα τις ανάγκες και επιθυμίες σας;

✅ Πόσα χρήματα (καθαρά) χρειάζεται επιπλέον να εξασφαλίσετε για να κλείσετε την ``τρύπα`` στο πορτοφόλι σας; Και έτσι να καλύπτετε στο μέλλον τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας δίχως πίεση, άγχος και περιορισμούς;

 

✅Γιατί οι νέοι 20 - 30 ετών ''την πατάνε'' ουσιαστικά όταν αδιαφορούν για το θέμα; Γιατί το θεωρούν μακρινό σενάριο και άρα ασήμαντο, άσχετο και βαρετό. Γιατί ειδικά οι νεότεροι ωφελούνται οικονομικά σε καθοριστικό βαθμό, όταν ασχολούνται το συντομότερο δυνατό με την αντιμετώπιση του προβλήματος;

✅ Θα είναι πράγματι αρκετά τα συνολικά εισοδήματα που θα έχετε ακόμη κι αν υπολογίζετε και την ελληνική σύνταξη ή άλλου είδους εισοδήματα; Γιατί σας ωφελεί οικονομικά  το συντομότερο δυνατόν να λάβετε δράση.

✅Γιατί είναι τόσο σημαντικό να κατανοήσετε το πρόβλημα και την έκτασή του; Αν δεν γνωρίζετε εξάλλου το μέγεθος του προβλήματος και τί ακριβώς σας περιμένει, για ποιο πράγμα ακριβώς να προετοιμαστείτε και να φροντίσετε;

 

✅Ποιες παγίδες κρύβονται στην ανάλυση του εγγράφου Renteninformation-Rentenauskunft και τι πρέπει να προσέξετε για να είστε ασφαλείς και σίγουροι;

 

✅Πώς σχετίζεται η ελληνική με την γερμανική σύνταξη; Πως αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους και τι οφείλετε να προσέξετε εξ αρχής;

 

✅Γιατί ειδικά για τις γυναίκες το οικονομικό πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και οφείλουν να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία;

 

✅Ποιές επιλογές έχετε και ποιές λύσεις σας προσφέρονται, ώστε να εξασφαλίσετε το επιθυμητό για τις ανάγκες και επιθυμίες σας οικονομικό μέλλον; ​​​​

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

01

Οι λύσεις έχουν βοηθήσει επιτυχώς, στην πράξη, άτομα με διαφορετικά εισοδήματα, με διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικές επιθυμίες σε διαφορετικές συνθήκες.

Δεν τις έχω βγάλει απ' το μυαλό μου. Έχω ζήσει και δοκιμάσει τι λειτουργεί! Σε εμένα και σε άλλους εδώ και 6 χρόνια.

02

Αν ακολουθήσεις τα βήματα με την σειρά & εφαρμόσεις τη μέθοδο των 5 βημάτων, αναπόφευκτα οδηγείσαι στα αποτελέσματα! 

03

Οι κατευθυντήριες στο δίνονται με πρακτικό, όχι θεωρητικό τρόπο.

Bonus

✔️ 10% έκπτωση στην 1η Eλληνική Oλοκληρωμένη Online Ακαδημία Οικονομικής εκπαίδευσης

 

✔️ Πρόσβαση στο εβδομαδιαίο μου Newsletter με χρήσιμα νέα για τα προσωπικά οικονομικά

Cashback

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Εντός 30 ημερών

bottom of page