top of page
Στιγμιότυπο οθόνης (1784).png

Aποκτήστε Δωρεάν τον 1ο Ελληνικό Ολοκληρωμένο Οδηγό εξασφάλισης οικονομικής σταθερότητας 

Marmoroberfläche
  ΔΩΡΕΑΝ
 Για να λάβεις τον Οδηγό ως Ε-book 
χρειαζόμαστε

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ 

01.

Βεβαιότητα και σιγουριά, ότι και στο μέλλον θα έχετε εξασφαλίσει τουλάχιστον την ίδια ποιότητα ζωής που έχετε τώρα, όσο εργάζεστε. Ώστε να μην στερηθείτε τίποτα απ’ όσα χρειάζεστε και επιθυμείτε παρά των χαμηλών συντάξεων. Μέσω των επιλογών και λύσεων που σας παρουσιάζονται.

04. 

Θα σας ξεμπερδέψει και θα βάλει σε τάξη ερωτήματα και θέματα σχετικά με το πολύπλοκο, βαρετό και δύσκολο συνταξιοδοτικό θέμα. Με σαφείς απαντήσεις. Καμία σύγχυση και μπερδέματα πλέον. 

07.

Θα συνυπολογίσετε τις σημαντικές επιπτώσεις του πληθωρισμού στα μελλοντικά σας σχέδια. Θα γίνει σαφές πόσο σοβαρά θα επηρεάσει ο πληθωρισμός την σύνταξή σας. Χωρίς τον συνυπολογισμό του πληθωρισμού, δεν θα έχετε ρεαλιστικά, αξιόπιστα και ακριβή αποτελέσματα στα πλάνα σας. 

02. 

Θα γίνει ξεκάθαρο το μέγεθος και η έκταση του προβλήματος. Άρα θα γνωρίζετε πιο συγκεκριμένα τι σας περιμένει και για ποιό πράγμα ακριβώς χρειάζεται ήδη απο τώρα να φροντίσετε και να προετοιμαστείτε.

05.

Θα είστε σε θέση να σχεδιάσετε εγκαίρως το οικονομικό μέλλον που επιθυμείτε. Δίχως οικονομικούς περιορισμούς. Γιατί η έγκυρη και ολοκληρωμένη καθοδήγηση βήμα-βήμα που θα έχετε θα είναι το εργαλείο σας στους οικονομικούς υπολογισμούς που χρειάζεστε. 

08.

Θα γνωρίζετε πόσα χρήματα ακριβώς (καθαρά) θα σας λείπουν από το πορτοφόλι σας εξαιτίας της χαμηλής σύνταξης. Αν σήμερα έχετε συνηθίσει να ζείτε π.χ. με καθαρό μηνιαίο εισόδημα 2.000 €, θα γνωρίζετε αντίστοιχα πόσα χρήματα (καθαρά) τον μήνα θα σας λείπουν στο μέλλον. Επομένως πόσα χρήματα χρειάζεται επιπλέον να έχετε ως κεφάλαιο - συμπλήρωμα.

03. 

Μέσω των γραφημάτων και παραδειγμάτων θα αποκτήσετε σαφή εικόνα για την ατομική μελλοντική σας οικονομική κατάσταση. Γιατί θα γνωρίζετε πόσα χρήματα (καθαρά) χρειάζεται επιπλέον να εξασφαλίσετε για να αντιμετωπίσετε το έλλειμα στο πορτοφόλι σας. Άρα θα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, ώστε να εξασφαλίσετε το επιθυμητό για τις ανάγκες και επιθυμίες σας μέλλον.

06.

Πόσο θα σας "κοστίσει", εάν δεν ασχοληθείτε εγκαίρως με το ζήτημα. Θα αποκτήσετε συνολική εικόνα για τους κινδύνους και τα προβλήματα που θα συναντήσετε αφήνοντας τον χρόνο να περάσει. Με συγκεκριμένα πραγματικά παραδείγματα και γραφήματα. 

09.

Με την αναλυτική καθοδήγηση του Οδηγού θα ξέρετε τι ακριβώς να προσέξετε και ποιες παγίδες κρύβονται στο έγγραφο ''Rentenauskunft - Renteninformation''. Θα διαβάζετε και αποκωδικοποιείτε πλέον εύκολα τα σημαντικότερα για εσάς.

 

ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

✅Γιατί σας "κοστίζει" κατά βάθος ακριβά και αυτοσαμποτάρεστε οικονομικά, όταν αδιαφορείτε για το δύσκολο, βαρετό αλλά σημαντικό ζήτημα; Ποιους κινδύνους και προβλήματα θα συναντήσετε, εάν δεν ασχοληθείτε εγκαίρως με το ζήτημα, αφήνοντας τον χρόνο να περάσει;

 

✅Πόσα χρήματα (καθαρά) ακριβώς θα σας λείψουν από το πορτοφόλι σας όταν συνταξιοδοτηθείτε; Πόσο μεγάλη θα είναι η ``τρύπα`` στο πορτοφόλι σας, που θα προκύψει; Οι πολύ χαμηλές γερμανικές συντάξεις δεν μπορούν από μόνες τους να σας εξασφαλίσουν τουλάχιστον την ίδια ποιότητα ζωής που είχατε συνηθίσει να έχετε όσο εργαζόσασταν.

✅Γιατί η γερμανική κρατική σας σύνταξη θα είναι πολύ χαμηλή και άρα ανεπαρκής ώστε να καλύψετε σίγουρα και άνετα τις ανάγκες και επιθυμίες σας;

✅Πόσα χρήματα (καθαρά) χρειάζεται επιπλέον να εξασφαλίσετε για να κλείσετε την ``τρύπα`` στο πορτοφόλι σας; Και έτσι να καλύπτετε στο μέλλον τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας δίχως πίεση, άγχος και περιορισμούς;

 

✅Γιατί οι νέοι 20 - 30 ετών ''την πατάνε'' ουσιαστικά όταν αδιαφορούν για το θέμα; Γιατί το θεωρούν μακρινό σενάριο και άρα ασήμαντο, άσχετο και βαρετό. Γιατί ειδικά οι νεότεροι ωφελούνται οικονομικά σε καθοριστικό βαθμό, όταν ασχολούνται το συντομότερο δυνατό με την αντιμετώπιση του προβλήματος;

✅Θα είναι πράγματι αρκετά τα συνολικά εισοδήματα που θα έχετε ακόμη κι αν υπολογίζετε και την ελληνική σύνταξη ή άλλου είδους εισοδήματα; Γιατί σας ωφελεί οικονομικά  το συντομότερο δυνατόν να λάβετε δράση.

✅Γιατί είναι τόσο σημαντικό να κατανοήσετε το πρόβλημα και την έκτασή του; Αν δεν γνωρίζετε εξάλλου το μέγεθος του προβλήματος και τί ακριβώς σας περιμένει, για ποιο πράγμα ακριβώς να προετοιμαστείτε και να φροντίσετε;

 

✅Ποιες παγίδες κρύβονται στην ανάλυση του εγγράφου Renteninformation-Rentenauskunft και τι πρέπει να προσέξετε για να είστε ασφαλείς και σίγουροι;

 

✅Πώς σχετίζεται η ελληνική με την γερμανική σύνταξη; Πως αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους και τι οφείλετε να προσέξετε εξ αρχής;

 

✅Γιατί ειδικά για τις γυναίκες το οικονομικό πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και οφείλουν να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία;

 

✅Ποιές επιλογές έχετε και ποιές λύσεις σας προσφέρονται, ώστε να εξασφαλίσετε το επιθυμητό για τις ανάγκες και επιθυμίες σας οικονομικό μέλλον; ​​​​

 ΔΩΡΕΑΝ
 Για να λάβεις τον Οδηγό ως Ε-book 
χρειαζόμαστε

‘’ Άν γνώριζα νωρίτερα ή καλύτερα, θα ήξερα τι πρέπει να κάνω‘’. Πόσες φορές δεν το έχουμε σκεφτεί ή ζήσει;

Aργά ή γρήγορα ό,τι δεν ξέρουμε θα μας πονέσει!

Γιατί η άγνοια είναι η ρίζα των προβλημάτων και του πόνου αν το καλοσκεφτούμε (Πλάτων).

 

Καλύτερη γνώση = > καλύτερες επιλογές = > καλύτερα αποτελέσματα = > καλύτερη ζωή

 

Για αυτόν τον λόγο δημιούργησα τον Οδηγό με σκοπό να λάβετε έγκυρες και βασικές πληροφορίες, ώστε να βγείτε στην δράση και να φροντίσετε εγκαίρως για το μέλλον που επιθυμείτε.

bottom of page